Showroom


Onze vestiging aan de Rooseveltstraat beschikt over een moderne presentatiefaciliteiten, waarin wij deuren, lamelparket en gevelbekledingen presenteren.

Onlangs hebben wij onze presentatiewand voor de buitengevelbekleding vernieuwd.
Een mooie scala aan producten, verdeeld over vier groepen:

- Hout: diverse modellen onbehandeld, zonder verfsysteem (o.a. Modiwood, Cedar, Accoya, gemodificeerd en geïmpregneerd)
- Hout: met garantie verfsysteem (o.a. CapeCod, Modiwood Colour, Cedar vergrijsd en gemodificeerd behandeld)
- Kunststof: modellen van Keralit, Protex en Plastica platen
- Mineraal: Eternit gevelproducten: Classic Wood

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in deurenleveranties. Wij zijn dealer van uiteenlopende gerenommeerde merken, zoals Skantrae, Albo, Austria en Weekamp. Van alle merken hebben wij een selectie van binnendeuren in onze showroom. Van buitendeuren hebben wij geen showroom exemplaren.


Ook kunt u bij ons terecht voor SolidFloor Lamelparket. Een kwaliteitsmerk lamelparket, waarvan de opbouw een multiplex onderlaag is en de toplaag een afgewerkte en voorbehandelde houten toplaag heeft. Diverse afwerkingen en houtsoorten zijn mogelijk. SolidFloor biedt in totaal 7 collecties, waarvan wij er 3 presenteren. Elk met eigen specifieke kenmerken. Elk met een geheel eigen sfeer. Dat is wat SolidFloor zo bijzonder maakt. 

Tot slot bieden wij u ook de mogelijkheid u te adviseren in houten wandbekleding voor uw interieur. Denk hierbij aan producten als: Barnwood, steigerhout en diverse houten betimmeringen.

Indien u onze showroom wilt bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met één van onze verkoopmedewerkers voor een afspraak. De verkoop is te bereiken onder telefoonnummer: 071-5316431 of per email: verkoop@noordmanhout.nl.

Graag tot ziens!