Transport

Noordman Hout beschikt over eigen transport, wat ons in staat stelt op snelle en flexibele wijze te leveren. 

Met een vrachtwagen met kraan en vrachtwagen met "kooi-aap" spelen wij in op de hedendaagse losmogelijkheden. Ook hebben wij een kleine vrachtwagen die flexibel ingezet kan worden voor snelle leveringen.

Dagelijks leveren we in de regio Leiden en in de Bollenstreek. Een aantal keer per week leveren we in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam etc. De franco orderwaarde is €400,- exclusief BTW. Mocht het orderbedrag lager uitvallen dan zijn de bezorgkosten binnen de regio €35,-. De eventuele bezorgkosten voor leveringen buiten de regio hangen af van de ordergrootte en het afleveradres.

Transport
Materialen worden uitsluitend naast de vrachtwagen gelost, tenzij anders overeengekomen met één van onze verkoopmedewerkers.


Het verzorgingsgebied kan als volgt worden weergegeven:

1. Dagelijks: Leiden incl. omliggende gemeenten en Bollenstreek
2. Wekelijks: regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam e.d.

Franco leveringen voor leveranties in bezorggebied 1 is vanaf € 400,-- excl. BTW. De eventuele bezorgkosten voor leveringen in gebied 2 hangen af van de ordergrootte en het afleveradres.

Materialen worden uitsluitend naast de vrachtwagen gelost, tenzij anders overeengekomen met één van onze verkoopmedewerkers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.