Meer dan 160 jaar ervaring!

Familiebedrijf Noordman Hout is een groothandel in hout- en bouwproducten. Vanuit 2 vestigingen in Leiden leveren wij al meer dan 160 jaar onder meer aan de aannemerij, timmerfabrieken, klusbedrijven en ZZP’ers, voornamelijk in de regio Zuid-Holland.

De familie Noordman startte in 1856 het bedrijf door houtzaagmolen d’Heesterboom over te nemen. Deze molen karakteriseert nog steeds onze filosofie: alles draait om hout!

Wij onderscheiden ons namelijk door een zeer breed houtassortiment en de mogelijkheid om ons hout in onze eigen schaverij te bewerken. Daarnaast streven wij naar een klantgerichte benadering met als uitgangspunten: service, kwaliteit en flexibiliteit. Door samen met u te overleggen en flexibel mee te denken proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en te werken naar het gewenste eindresultaat. Onze voorraden zijn afgestemd op snelle leveringen met eigen transport.

Ons sterke houtkarakter waarborgen we door te investeren in houtkennis en specialisatie. Zo hebben wij ons houtassortiment en houtbewerking ondergebracht in een aparte afdeling: vestiging De Boeg. Hier kunt u terecht voor de meest uiteenlopende houtsoorten en bewerkingsvraagstukken.

Ondanks onze sterke houtvoorkeur gaan wij nieuwe ontwikkelingen en vragen uit de markt niet uit de weg. Hierdoor zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een totaalleverancier van hout, plaatmateriaal, isolatie, gips, deuren en nog veel meer. Eigenlijk alles wat verwant is aan hout en houten toepassingen.

Laatst vermelde producten houden wij voorradig op onze vestiging aan de Rooseveltstraat. Deze locatie biedt prima afhaal- en bezorgmogelijkheden, alsmede showroomfaciliteiten voor gevelproducten, deuren en houten interieurproducten. Ook hebben we op deze locatie zaagfaciliteiten  voor plaatmateriaal.

Onze nieuwe website geeft inzicht in een gedeelte van ons assortiment. Als klant van Noordman Hout kunt u inloggen en direct uw prijzen inzien en online bestellen. Bent u daarentegen nog geen klant of particulier dan bieden wij u de mogelijkheid om de prijzen aan te vragen. Wij proberen (afhankelijk van het product) per email binnen 1-2 dagen met een passende offerte te komen.

U kunt uiteraard ook contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn u graag van dienst!

[profiler]
Memory usage: real: 13893632, emalloc: 13463752
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem